HitNo1slogan
Unodrop logo plavi
HitNo1odlicnacena
HitNo1odlicankvalitet
HitNo1Golija1
HitNo1Golija2

GOLIJA

Golija – jedna od najlepših i šumama najbogatijih planina u Srbiji. Golija je jedan od 553 rezervata prirode u svetu, jedini u Srbiji. Uredbom vlade Srbije 2001.g je proglašena parkom prirode, dok u jesen iste godine UNESCO je proglašava za rezervat biosfere. Shodno svim blagodetima koje Golija pruža, kaptiran je izvor, Grabovička banja – velike izdašnosti od 69l/s, sa dubine od 400 m i EBGG2/06-kapaciteta 8l/s. Fizičkohemijska, mikrobiološka i radiološka ispitivanja pokazala su njen izuzetno visok kvalitet u svojstvu flaširanja vode za piće.

PROIZVODNJA

Kompleks pogona je izgrađen na površini od 3ha 71ar 99m² i sastoji se od: proizvodnog dela, laboratorije, energetskog bloka, tretmana otpadnih voda i neophodnih objekata infrastrukture. Punionica je moderan objekat sa opremom koja zadovoljava zahteve svetskih standarda, jer način punjenja daje važan pečat kvalitetu vode. U okviru fabrike postoji savremeno opremljena laboratorija, gde se permanentno kontroliše mikrobiološka i fizičko-hemijska ispravnost u intervalima od 15 minuta tokom proizvodnje. S obzirom na to da je punionica locirana u zaštićenom području od strane države i UNESCO-a prilikom proizvodnje poseban akcenat se stavlja na program zaštite životne sredine kroz optimalnu eksploataciju izvora, korišćenja savremenih tehnoloških rešenja i opreme,tretiranja otpadnih voda i recikliranja otpada.

HitNo1Devojka

PRIRODNA IZVORSKA VODA

Duboko u srcu Golije, u potpuno netaknutom predelu, pokrivenom bogatom šumskom vegetacijom, nastaju prirodna izvorska i prirodna mineralna voda HitNo1. Najveća planina jugozapadne Srbije, park prirode i rezervat biosfere pružaju optimalnu i dugotrajnu zaštitu izvorištima od zagađenja.

Hitno voda 2l 1

PRIRODNA

NEGAZIRANA

VODA

2l

Hitno Voda 6l. 1

PRIRODNA

NEGAZIRANA

VODA

6l

Hitno voda gazirana 2l 1

PRIRODNA

GAZIRANA

VODA

2l

OSVEŽAVAJUĆI NAPITAK

Osluškujući potrebe potrošača, na tržište smo plasirali i dva gazirana osvežavajuća napitka. Iskoristili smo ono najbolje što pruža HitNo1 voda kao osnova napitaka i u kombinaciji sa pažljivo odabranim sastojcima razvili osvežavajuće gazirane napitke sa ukusom Orange i Cola.

Hitno orange 2l 1

BEZALKOHOLNI

GAZIRANI ORANGE

NAPITAK

2l

Hitno cola 2l 1

BEZALKOHOLNI

GAZIRANI COLA

NAPITAK

2l

DOSTUPNO U SVIM MALOPRODAJNIM OBJEKTIMA
ValorLogo2018

Pretraga

Unesite termin za pretragu