U zrenjaninskom naselju Berbersko otvoren novi prodajni objekat

U naselju Berbersko danas je otvoren novi prodajni objekat koji je stanovnicima ovog dela Zrenjanina ponudio izuzetno bogat asortiman pića.

Ovo je osmi po redu objekat koji smo otvorili u Zrenjaninu, i 43 po redu u celom lancu maloprodaje.

Kupci će ovde moći svakodnevno da se snabdevaju flaširanom vodom, sokovima, vinom i ostalim pićem. Ono što je prednost naših diskonata pića jeste to da imamo svakodnevno odlične cene. Potrošači se na nas mogu osloniti u dnevnim kupovinama kao i za posebne prilike, jer one ne mogu čekati akciju, kažu u Valoru.

Povodom otvaranja, tokom celog dana bile su aktuelne promocije pića, gratis promocije sa poklonima i degustacije proizvoda Van pur Malt, HitNo vode i sokova, točenog Jelen piva, Carlsberga, Coca cole, Prokupca, sokova na Ex, Laškog piva, čajeva Milford, proizvoda Knjaz Miloš, kao i novog nefiltriranog piva Jelen.

Nekoliko dana pre otvaranja, svi građani naselja Berbersko i Putnikovo dobili su i flajere sa naznačenim niskim cenama i kuponom za specijalni popust pri kupovini vode novog brenda HitNo. Pored toga, prvih nedelju dana, počev od današnjeg otvaranja, biće i dodatnih akcija za potrošače.

Ono što je naročito dobro, jeste prostrani prilaz koji omogućava kupcima da se i prilikom kupovine na veliko bezbedno parkiraju i utovare robu u vozilo.

LOKAL U ULICI MAJORA GAVRILOVIĆA BB RADIĆE SVAKOG RADNOG DANA I SUBOTOM OD 8 DO 20, NEDELJOM OD 8 DO 11 SATI.

Tekst preuzet sa portala: ilovezrenjanin.com

Pretraga

Unesite termin za pretragu